Verhuislift

Veilig en schadevrij verhuizen met onze verhuisliften

Wanneer meubels niet via een trap of lift op hun bestemming kunnen geraken, is een verhuislift vaak een veilige en betrouwbare oplossing. Ook voor diverse hijswerken kan u terecht bij Verhuizingen DAC.

Verhuislift huren?

Voor verhuizingen van of naar een bepaalde verdieping, is een verhuislift onmisbaar. Ons aanbod verhuisliften biedt heel wat mogelijkheden waaruit u de ideale formule kan kiezen. Verhuizingen DAC beschikt over verhuisliften, gespecialiseerd hijsmateriaal en bestel- en aanhangwagens (rijbewijs B).

Of lees onze verhuistips ter voorbereiding

Verhuislift huren?

Op welke verdieping u ook woont of werkt, onze verhuislift geraakt probleemloos tot aan de 8e verdieping en hoger! Een ervaren liftoperator is steeds aanwezig om alles te coördineren en ervoor te zorgen dat uw verhuis veilig, vlot en schadevrij verloopt. Een verhuislift huren kan bij Verhuizingen DAC al vanaf € 100 all-in. We bieden verschillende modellen aan zoals ladderliften en meubelliften met diverse hijscapaciteiten.

Hijswerken met verhuislift

Het verhuizen van delicate, kostbare stukken (bijvoorbeeld vleugelpiano’s), antiek meubilair of industriële hijsmachines vereist het werk van een ervaren verhuisprofessional. Met onze sterke verhuisliften, gespecialiseerd hijsmateriaal en aangepaste vrachtwagens, voorzien van luchtvering, garanderen we u een veilige en schadevrije verhuis.

Probeer industriële machines uit productiehallen of magazijnen niet zelf te verplaatsen, maar doe beroep op Verhuizingen DAC. Zo vermijdt u onveilige situaties of schade en kan u meteen weer aan de slag op uw nieuwe bedrijfslocatie.

Indien u nog geen toegang heeft tot de nieuwe werkplaats en een tijdelijke opslagruimte zoekt, kan u bij ons terecht voor meubelbewaring. Ook voor verhuisdozen en ander verhuismateriaal zijn wij uw aanspreekpunt.

Snel en simpel verhuizen in belgië

U woont in Vlaanderen en wil verhuizen naar Wallonië? Dat kan

Ook over de taalgrens is Verhuizingen DAC actief.
Wij verhuizen over heel het land.

Contacteer een van onze contactpersonen in uw buurt en wij regelen uw complete verhuis binnen België

Wat vertellen onze klanten?

Verhuizingen DAC is uw verhuisfirma in Limburg waar u 24/7 terecht kan.
We verhuizen meer dan 2000 klanten per jaar. Zij delen graag hun mening met u!

L. Michielse

Verhuis naar het Buitenland

Ben er heel tevreden over echt 5 sterren...correct vriendelijk en alles keurig gedaan top team!

J. van de Moesdijk

Verhuizing

Beste verhuisbedrijf van België!
Prima geregeld en kwalitatieve werknemers. Dubbele verdiende pluim.

A. Plavec

Verhuis naar het Buitenland

Hoewel de mannen van DAC een rotdag achter de rug hadden (panne aan vrachtwagen), hebben zij met slechts twee man onze glazen tafelblad van 180 kg zonder barsten op onze tafel geplaatst! Onze welgemeende respect voor deze werknemers!