Meubelbewaring

Meubelbewaring: voor een veilige stockage van uw spullen

Gaat u renoveren of verbouwen en weet u met uw meubels even geen blijf? Verhuist u, maar kan u nog niet meteen intrekken in uw nieuwe stulpje? Vertrekt u voor een tijdje naar het buitenland en zoekt u wat stockageruimte? Dan biedt onze meubelbewaring soelaas. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het stockeren van kantoormeubilair en -materiaal.

Meubelwaring in ideale omstandigheden

Verhuizingen DAC biedt opslagruimte aan voor korte of lange termijn in Hasselt en omgeving. Met keuze uit diverse opties, meerdere volumes en variërende huurtijden biedt onze flexibele meubelbewaring een oplossing voor iedere verhuizer én voor elk budget.

Bovendien mag u er zeker van zijn dat uw meubels optimaal en onder de juiste condities beschermd blijven. In onze beveiligde loods is er geen sprake van vocht en stof, is er voldoende ventilatie en steeds een optimale binnentemperatuur. Elk meubelstuk is zorgvuldig ingepakt in stevige houten boxen zodat u ze steeds in hun originele staat kan gaan ophalen.

Ga voor een optimale bescherming van uw spullen dankzij onze meubelbewaring

Inbraakveilig

Droog en stofvrij

Verwarmd en geventileerd

Deskundig ingepakt

Flexibel in huur en ruimte

Of sla alvast uw voorraad verhuisdozen in

Diverse opslagvolumes voor uw meubelbewaring

Of het nu gaat over een beperkt aantal meubelstukken of meerdere grote elementen, bij Verhuizingen DAC vindt u steeds een pasklare oplossing voor uw meubelbewaring. U kiest uit een opslagvolume van 5 m³ of 10 m³ en bepaalt zelf de opslagtermijn. Onze meubelbewaring werkt volgens flexibele contracten, van één dag tot een langere periode.

Heeft u nog wat verhuismateriaal nodig? Ook voor verhuisdozen en ander inpak materiaal kan u bij Verhuizingen DAC terecht

Wij beschikken over meer dan 10.000 m² opslagruimte (loodsen en containers) in de regio Hasselt en omstreken, waar u uw spullen veilig kan achterlaten. Bent u op zoek naar stockageruimte voor uw meubelbewaring die groter is dan 10 m³? Contacteer onze medewerkers, zij gaan graag op zoek naar het gepaste formaat. Of reserveer hieronder een standaardformaat.

Snel en simpel verhuizen in belgië

U woont in Vlaanderen en wil verhuizen naar Wallonië? Dat kan

Ook over de taalgrens is Verhuizingen DAC actief.
Wij verhuizen over heel het land.

Contacteer een van onze contactpersonen in uw buurt en wij regelen uw complete verhuis binnen België

Wat vertellen onze klanten?

Verhuizingen DAC is uw verhuisfirma in Limburg waar u 24/7 terecht kan.
We verhuizen meer dan 2000 klanten per jaar. Zij delen graag hun mening met u!

L. Michielse

Verhuis naar het Buitenland

Ben er heel tevreden over echt 5 sterren...correct vriendelijk en alles keurig gedaan top team!

J. van de Moesdijk

Verhuizing

Beste verhuisbedrijf van België!
Prima geregeld en kwalitatieve werknemers. Dubbele verdiende pluim.

A. Plavec

Verhuis naar het Buitenland

Hoewel de mannen van DAC een rotdag achter de rug hadden (panne aan vrachtwagen), hebben zij met slechts twee man onze glazen tafelblad van 180 kg zonder barsten op onze tafel geplaatst! Onze welgemeende respect voor deze werknemers!