Internationaal

Verhuizen in het buitenland

Verhuizen naar het buitenland wordt bij Verhuizingen DAC een gemakkelijke klus.
Vergeet uw administratieve, opslag- en transportzorgen.
Wij nemen de praktische kant van uw internationale verhuis volledig in handen: van het regelen van douane- en verzekeringsformaliteiten tot het transport ter plaatse. Zo stapt u ontspannen de wagen of het vliegtuig in.
Op uw eindbestemming staan uw bezittingen gewoon voor u klaar.
Zo kan u zorgeloos uw nieuwe avontuur in het buitenland starten.

Als ervaren internationale verhuisspecialist houdt verhuizen naar het buitenland voor ons geen geheimen meer in. Voor een totaalcoördinatie van verhuizingen binnen of buiten Europa kan u steeds bij ons terecht.

Heeft u in afwachting van uw verhuis naar het buitenland extra opslagruimte nodig, dan kan u hiervoor ook bij ons terecht.

Uw meubelbewaring gebeurt steeds in afgesloten, vochtvrije ruimtes die u voor korte of lange periode kan huren.

Verhuizen binnen Europa

Wekelijks helpen wij diverse klanten verhuizen naar het buitenland.
Wilt u een nieuw avontuur starten in Europa?
Wij voorzien steeds het papierwerk van A tot Z (verzekering en douane),
regelen het transport over land of zee en helpen u ter plaatse met de montage.
Verhuist u bovendien naar Frankrijk of Spanje, dan geniet u van een voordeeltarief dankzij onze slimme combiverhuis.
Onze uitstekende service en ervaren internationale verhuizers krijgt u er gratis bij, ongeacht de bestemming.

Verhuizen buiten europa en overzee

Voor een verhuis buiten Europa en naar overzeese bestemmingen kan u eveneens vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise.
Verhuizen naar het buitenland gebeurt met de bestelwagen (rijbewijs B) die u bij ons kan huren of per zeecontainer voor overzeese bestemmingen.

Ook vrachtvliegtuigen worden in sommige gevallen (moeilijker te bereiken bestemmingen) ingezet.

Snel en simpel verhuizen in belgië

U woont in Vlaanderen en wil verhuizen naar Wallonië? Dat kan

Ook over de taalgrens is Verhuizingen DAC actief.
Wij verhuizen over heel het land.

Contacteer een van onze contactpersonen in uw buurt en wij regelen uw complete verhuis binnen België

Verhuistips voor een zorgeloze en vlotte verhuis

Indien u zich niet voldoende en tijdig voorbereidt, kan verhuizen een stressvolle bedoening worden.
Wij helpen u graag op weg met onze handige verhuistips, want een voorbereid verhuizer is er twee waard!

Hulp nodig bij uw verhuis of graag meer verhuistips?

Begin tijdig

Bij een verhuis komt altijd meer kijken dan eerst gedacht. Een tijdige voorbereiding, een ruime voorraad verhuisdozen en/of een meubelopslagruimte zijn dan ook belangrijk. Probeer elke dag enkele verhuisdozen in te pakken. Zo vermijd je last-minute verhuisstress!

Voor elke verhuisdoos

Bij een verhuis komt altijd meer kijken dan eerst gedacht. Een tijdige voorbereiding, een ruime voorraad verhuisdozen en/of een meubelopslagruimte zijn dan ook belangrijk. Probeer elke dag enkele verhuisdozen in te pakken. Zo vermijd je last-minute verhuisstress!

Elektronische apparaten

Waardevolle elektronica zoals uw computer en tv-toestel verpakt u best in hun originele verpakking. Heeft u deze niet meer? Wikkel uw elektronische apparaten dan in beschermende folie en plaats dekens of lakens in de verhuisdoos zodat de voorwerpen stevig vastzitten. De snoeren doet u in een aparte plastic zak. Probeer aan te duiden waarvoor elk snoer dient om vergissingen achteraf te vermijden.

Pak breekbare spullen voorzichtig in

Wikkel spiegels, lijsten en schilderijen nauwkeurig in beschermfolie en plaats ze verticaal in een stevige verhuisdoos. Andere breekbare spullen, zoals glaswerk, kopjes en borden beschermt u door | ze in papier, oude kledij of handdoeken te rollen. Voor tafelservies gebruikt u best keukenrol.

Bij het plaatsen van uw breekbare spullen in de verhuisdozen, zet u de zwaardere spullen onderaan en flessen rechtop. Scherpe zaken plaatst u best in een aparte doos om scherven te vermijden, ook al brengen ze geluk.

Ook dat nog

Verhuis de wasmachine alleen met vastgezette trommel en zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos. Belangrijke papieren plaatst u in de handbagage. Om een vlotte verhuis te garanderen, houdt u best alle sleutels, montagegereedschap en -handleidingen bij elkaar. Zo kan u op een georganiseerde manier beginnen uitpakken.

Houd kamers gescheiden

Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen. Zo behoudt u het overzicht en vindt u bij het uitpakken uw spullen snel en eenvoudig terug.

Pak lampen op de juiste manier in

Om schade te vermijden bij het verhuizen, draait u best de gloeilamp uit de lampenkap en wikkelt u deze laatste in keukenrol in plaats van krantenpapier. Plak losse elementen, zoals decoratieve knoppen of schakelaars, stevig vast om stukken te vermijden.

Opgepast met brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen

Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mag u niet inpakken en houdt u best apart. Verhuist u bijvoorbeeld naar warmere of hoger gelegen oorden? Dan kan de verandering in temperatuur en druk lekkage of zelfs explosie veroorzaken.

Top niet te veel medicijnen in één doos

Propt u alle medicijnen bijeen, dan kan dit schade veroorzaken. Verwijder preventief ook breekbare flesjes en voorwerpen die kunnen lekken. Doe medicijnkastjes op slot en houd de sleutel in de handbagage.

Kleding, gordijnen en tapijten

Schade aan uw kostbare stoffen zoals gordijnen en tapijten vermijdt u door ze in beschermfolie te wikkelen of ze in herbruikbare zakken te steken. Voor uw kledij bestaan er aangepaste verhuisdozen (garderobedozen). Deze zijn voorzien van een kleerhanger en zijn extra stevig. Zo komen uw maatpakken en hemden kreukvrij uit de verhuis.