FAQ

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een verhuis bij DAC Verhuizingen?

Om een beeld te krijgen over de kostprijs van een verhuis, kan je makkelijk en snel via onze verhuiscalculator zien welke kosten verbonden zijn aan een zorgeloze verhuis met DAC Verhuizingen

Wat moet ik voorbereiden voor een verhuis?

Ontdek in onze blog hoe je je verhuis het beste kan voorbereiden. Daar zetten we alle belangrijke stappen nog even op een rijtje.

Wanneer kan ik best verhuizen?

Bij DAC Verhuizingen kan je het hele jaar door verhuizen. De drukste periode is tussen mei en september. Het is dan meestal droog weer en onze klanten combineren dit vaak met de vakantieperiode.

Hoe lang duurt een verhuis?

De duur van een verhuis hangt van verschillende factoren af. Namelijk de omvang van het project en de reisafstand. Vaak kan verhuizen in één dag gebeuren voor particuliere klanten.

Ben ik verzekerd tegen schade?

Bij een verhuis kan er uitzonderlijk schade optreden. DAC Verhuizingen doet er alles aan om dit risico tot een minimum te beperken. Onze verhuizers zijn professioneel getraind en maken gebruik van verhuismiddelen en beschermingsfolie. Wij bieden bij elke verhuis een estra verzekering aan.

Kan DAC Verhuizingen alles komen inpakken?

Bij DAC Verhuizingen kan je kiezen om een inpakservice bij je verhuis te boeken. Je kan ook zonder inpakservice verhuizen met DAC Verhuizingen.

Hoelang op voorhand moet ik mijn verhuis vastleggen?

Bij DAC Verhuizingen kan je, zonder een verhuis te reserveren zolang er beschikbaarheid is, inplannen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

in welke regio is DAC Verhuizingen actief?

Bij DAC verhuizingen kan je zowel in België als over heel de wereld verhuizen. Dankzij verschillende partners waar wij mee samen werken kunnen we ervoor zorgen dat we over heel de wereld kunnen verhuizen.

Heb ik een verhuislift nodig?

Dit kunnen we samen bepalen bij telefonisch contact. Contacteer ons nu en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Hoeveel verhuizers heb ik nodig?

De omvang van de verhuis wordt samen overlegd met de klant. Aan de hand van ons deskundig advies en ervaring kunnen wij bepalen hoeveel verhuizers nodig zijn voor een project.