bedrijfsverhuis

Bedrijfsverhuis

Uw bedrijf of kantoor gaat verhuizen…. Proficiat!

Een nieuwe locatie met nieuwe kansen, vaak zelfs met een nieuwe werkwijze.

Wat moet er gebeuren in de voorbereiding en de uitvoering ?
Hoe organiseren we dit op een efficiënte manier ?
Want een verhuizing is meer dan het verplaatsen van de inventaris.
Het kost energie, aandacht en leidt af.

Verhuizingen DAC helpt u hiermee.

Onze projectleider komt ter plaatse om alles in kaart te brengen en met u de nodige afspraken te maken, alsook om de werkwijze te overleggen en te bespreken.

Wij zijn een erkende verhuizer.

Verhuizen is onze specialiteit en ons vak waar we trots op zijn.

VERHUIZEN BINNEN EUROPA

 
Wekelijks helpen wij diverse klanten verhuizen naar het buitenland.
Wilt u een nieuw avontuur starten in Europa?
Wij voorzien steeds het papierwerk van A tot Z (verzekering en douane),
regelen het transport over land of zee en helpen u ter plaatse met de montage.
Verhuist u bovendien naar Frankrijk of Spanje,
dan geniet u van een voordeeltarief dankzij onze slimme combiverhuis.
Onze uitstekende service en ervaren internationale verhuizers krijgt u er gratis bij, ongeacht de bestemming.

VERHUIZEN BUITEN EUROPA EN OVERZEE

 
Voor een verhuis buiten Europa en naar overzeese bestemmingen kan u eveneens vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise.
Verhuizen naar het buitenland gebeurt met de bestelwagen (rijbewijs B) die u bij ons kan huren of per zeecontainer voor overzeese bestemmingen.

Ook vrachtvliegtuigen worden in sommige gevallen (moeilijker te bereiken bestemmingen) ingezet.

VERHUISTIPS VOOR EEN ZORGELOZE EN VLOTTE VERHUIS

 
Indien u zich niet voldoende en tijdig voorbereidt, kan verhuizen een stressvolle bedoening worden.
Wij helpen u graag op weg met onze handige verhuistips, want een voorbereid verhuizer is er twee waard!

Hulp nodig bij uw verhuis of graag meer verhuistips?

Verhuistip 1: Begin tijdig

Bij een verhuis komt altijd meer kijken dan eerst gedacht. Een tijdige voorbereiding, een ruime voorraad verhuisdozen en/of een meubelopslagruimte zijn dan ook belangrijk. Probeer elke dag enkele verhuisdozen in te pakken. Zo vermijd je last-minute verhuisstress!

Verhuistip 4: Pak lampen op de juiste manier in

Om schade te vermijden bij het verhuizen, draait u best de gloeilamp uit de lampenkap en wikkelt u deze laatste in keukenrol in plaats van krantenpapier. Plak losse elementen, zoals decoratieve knoppen of schakelaars, stevig vast om stukken te vermijden.

Verhuistip 2: Houd kamers gescheiden

Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen. Zo behoudt u het overzicht en vindt u bij het uitpakken uw spullen snel en eenvoudig terug.

Verhuistip 3: Voor elke verhuisdoos een nummer

Door elke doos een nummer te geven en dit toe te kennen aan een bepaalde kamer, bespaart u bij het uitpakken heel wat tijd. Eventuele verhuishulp weet bijgevolg ook meteen naar welke kamer de verhuisdoos gebracht mag worden.

Verhuistip 5: Elektronische apparaten

Waardevolle elektronica zoals uw computer en tv-toestel verpakt u best in hun originele verpakking. Heeft u deze niet meer? Wikkel uw elektronische apparaten dan in beschermende folie en plaats dekens of lakens in de verhuisdoos zodat de voorwerpen stevig vastzitten. De snoeren doet u in een aparte plastic zak. Probeer aan te duiden waarvoor elk snoer dient om vergissingen achteraf te vermijden.

Verhuistip 6: Opgepast met brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen

Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mag u niet inpakken en houdt u best apart. Verhuist u bijvoorbeeld naar warmere of hoger gelegen oorden? Dan kan de verandering in temperatuur en druk lekkage of zelfs explosie veroorzaken.

Verhuistip 9: Kleding, gordijnen en tapijten

Schade aan uw kostbare stoffen zoals gordijnen en tapijten vermijdt u door ze in beschermfolie te wikkelen of ze in herbruikbare zakken te steken. Voor uw kledij bestaan er aangepaste verhuisdozen (garderobedozen). Deze zijn voorzien van een kleerhanger en zijn extra stevig. Zo komen uw maatpakken en hemden kreukvrij uit de verhuis.

Verhuistip 7: Pak breekbare spullen voorzichtig in

Wikkel spiegels, lijsten en schilderijen nauwkeurig in beschermfolie en plaats ze verticaal in een stevige verhuisdoos. Andere breekbare spullen, zoals glaswerk, kopjes en borden beschermt u door ze in papier, oude kledij of handdoeken te rollen. Voor tafelservies gebruikt u best keukenrol.

Bij het plaatsen van uw breekbare spullen in de verhuisdozen, zet u de zwaardere spullen onderaan en flessen rechtop. Scherpe zaken plaatst u best in een aparte doos om scherven te vermijden, ook al brengen ze geluk.

Verhuistip 8: Stop niet te veel medicijnen in één doos

Propt u alle medicijnen bijeen, dan kan dit schade veroorzaken. Verwijder preventief ook breekbare flesjes en voorwerpen die kunnen lekken. Doe medicijnkastjes op slot en houd de sleutel in de handbagage.

Verhuistip 10: Ook dat nog

Verhuis de wasmachine alleen met vastgezette trommel en zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos. Belangrijke papieren plaatst u in de handbagage. Om een vlotte verhuis te garanderen, houdt u best alle sleutels, montagegereedschap en -handleidingen bij elkaar. Zo kan u op een georganiseerde manier beginnen uitpakken.