Verhuisbedrijf Sint-Truiden

Verhuisbedrijf Sint-Truiden - Gaat u verhuizen?

Bij Verhuizingen DAC beleeft u een snelle en stressvrije verhuis in binnen- en buitenland, particulieren en professionals.

Als erkend en ervaren verhuisspecialist bent u bij ons zeker van de beste service en professionele coördinatie bij het verhuizen, het verhuur van onze bestel- of aanhangwagens of geniet u van onze gespecialiseerde infrastructuur.

Verhuisbedrijf Sint-Truiden

WAAROM VERHUIZEN MET DAC?

* Professionele verhuisservice voor particulieren én bedrijven
* Het juiste verhuistransport waaronder gespecialiseerde verhuisliften
* Meubelbewaring: veilige opslag in onze eigen loodsen en containers
* Ruim aanbod verhuisdozen, verhuisdekens en ander verpakkingsmateriaal

EXPERT IN VERHUIZEN - 24/7 BEREIKBAAR

U wilt als particulier of bedrijf verhuizen?
Ons ervaren team van verhuizers staat 7 dagen op 7 voor u klaar.
Bovendien bent u steeds zeker van een eerlijke en vaste prijs,
waarbij u de eerste 50 km vervoerskosten gratis krijgt.
Via onze handige calculatortool berekent u zelf uw verhuis.

Met meer dan 18 jaar ervaring en talloze referenties in verhuizen bent u bij Verhuizingen DAC zeker van een zorgeloze verhuis: van administratie en transport tot de meubelmontage in uw nieuwe stek.

Heeft u nog verhuisdozen nodig? De eerste tien stuks krijgt u van ons cadeau!
Ook verhuizen met een erkende verhuisfirma?

Contacteer ons voor meer informatie

Ik wil verhuizen naar Sint-Truiden

Verhuisfirma Sint-Truiden

Verhuizen Sint-Truiden

Verhuizingen Sint-Truiden

Ook VTM Wonen had het vertrouwen in ons!

Verhuisbedrijf Sint-Truiden - SNEL EN SIMPEL VERHUIZEN IN BELGIË

 

 

U woont in Vlaanderen en wil verhuizen naar Wallonië? Dat kan.

Ook over de taalgrens is Verhuizingen DAC actief.
Wij verhuizen over heel het land.

Contacteer een van onze contactpersonen in uw buurt
en wij regelen uw complete verhuis binnen België.

VERHUISTIPS VOOR EEN ZORGELOZE EN VLOTTE VERHUIS

 
Indien u zich niet voldoende en tijdig voorbereidt, kan verhuizen een stressvolle bedoening worden.
Wij helpen u graag op weg met onze handige verhuistips, want een voorbereid verhuizer is er twee waard!

Hulp nodig bij uw verhuis of graag meer verhuistips?

Verhuistip 1: Begin tijdig

Bij een verhuis komt altijd meer kijken dan eerst gedacht. Een tijdige voorbereiding, een ruime voorraad verhuisdozen en/of een meubelopslagruimte zijn dan ook belangrijk. Probeer elke dag enkele verhuisdozen in te pakken. Zo vermijd je last-minute verhuisstress!

Verhuistip 4: Pak lampen op de juiste manier in

Om schade te vermijden bij het verhuizen, draait u best de gloeilamp uit de lampenkap en wikkelt u deze laatste in keukenrol in plaats van krantenpapier. Plak losse elementen, zoals decoratieve knoppen of schakelaars, stevig vast om stukken te vermijden.

Verhuistip 2: Houd kamers gescheiden

Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen. Zo behoudt u het overzicht en vindt u bij het uitpakken uw spullen snel en eenvoudig terug.

Verhuistip 3: Voor elke verhuisdoos een nummer

Door elke doos een nummer te geven en dit toe te kennen aan een bepaalde kamer, bespaart u bij het uitpakken heel wat tijd. Eventuele verhuishulp weet bijgevolg ook meteen naar welke kamer de verhuisdoos gebracht mag worden.

Verhuistip 5: Elektronische apparaten

Waardevolle elektronica zoals uw computer en tv-toestel verpakt u best in hun originele verpakking. Heeft u deze niet meer? Wikkel uw elektronische apparaten dan in beschermende folie en plaats dekens of lakens in de verhuisdoos zodat de voorwerpen stevig vastzitten. De snoeren doet u in een aparte plastic zak. Probeer aan te duiden waarvoor elk snoer dient om vergissingen achteraf te vermijden.

Verhuistip 6: Opgepast met brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen

Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mag u niet inpakken en houdt u best apart. Verhuist u bijvoorbeeld naar warmere of hoger gelegen oorden? Dan kan de verandering in temperatuur en druk lekkage of zelfs explosie veroorzaken.

Verhuistip 9: Kleding, gordijnen en tapijten

Schade aan uw kostbare stoffen zoals gordijnen en tapijten vermijdt u door ze in beschermfolie te wikkelen of ze in herbruikbare zakken te steken. Voor uw kledij bestaan er aangepaste verhuisdozen (garderobedozen). Deze zijn voorzien van een kleerhanger en zijn extra stevig. Zo komen uw maatpakken en hemden kreukvrij uit de verhuis.

Verhuistip 7: Pak breekbare spullen voorzichtig in

Wikkel spiegels, lijsten en schilderijen nauwkeurig in beschermfolie en plaats ze verticaal in een stevige verhuisdoos. Andere breekbare spullen, zoals glaswerk, kopjes en borden beschermt u door ze in papier, oude kledij of handdoeken te rollen. Voor tafelservies gebruikt u best keukenrol.

Bij het plaatsen van uw breekbare spullen in de verhuisdozen, zet u de zwaardere spullen onderaan en flessen rechtop. Scherpe zaken plaatst u best in een aparte doos om scherven te vermijden, ook al brengen ze geluk.

Verhuistip 8: Stop niet te veel medicijnen in één doos

Propt u alle medicijnen bijeen, dan kan dit schade veroorzaken. Verwijder preventief ook breekbare flesjes en voorwerpen die kunnen lekken. Doe medicijnkastjes op slot en houd de sleutel in de handbagage.

Verhuistip 10: Ook dat nog

Verhuis de wasmachine alleen met vastgezette trommel en zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos. Belangrijke papieren plaatst u in de handbagage. Om een vlotte verhuis te garanderen, houdt u best alle sleutels, montagegereedschap en -handleidingen bij elkaar. Zo kan u op een georganiseerde manier beginnen uitpakken.